U bent nu hier:  home  -  wat anderen zeggen over omega-3 vetzuren

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER OMEGA-3 VETZUREN

GESPREKKEN DIE WIJ HEBBEN 
   GEVOERD

OMEGA 3 VOORDELEN

ONS DOEL

• MEER OVER OMEGA-3 VETZUREN
Ontdek wat anderen zeggen over omega-3 visolie. Echte verhalen van echte mensen.

Wij hebben vaak gesprekken op Social Media. Hier zijn enkele voorbeelden vertaald over de mening van anderen over omega-3 vetzuren.

Francois van der Merwe en wij op Google+
Francois van der Merwe
"Heeft een verschil gemaakt in mijn programma om gewicht te verliezen maar heb het dagelijks moeten nemen voor 2 tot 3 maanden tot ik een verschil merkte."

Omega 3 Movement
"Goed om te horen dat omega-3 vetzuren een verschil kunnen maken. Persoonlijk vind ik het net als proteine shakes; ik merk het niet meteen, maar ik weet dat het werkt."

Francois van der Merwe
"Ik volg een strikt dieet en sportschema, dus het gewicht wat ik verlies is redelijk constant. Ik heb per maand ongeveer 1 kg extra verbrand dankzij omega-3 vetzuren. Grappig dat ik het eigenlijk gebruikte om mij beter te kunnen concentreren op werk." 

Omega 3 Movement
"Bij mij hetzelfde. Ik gebruikte het om mijn hart gezondheid te bevorderen. Kwam snel genoeg achter dat omega-3 vetzuren goed zijn voor een hele boel andere kwaaltjes ook .
Goed om te horen dat je dieet zo goed werkt. Blijf zo doorgaan!
"

Kom erachter hoe ook jij gewicht kunt verliezen met omega-3 vetzuren

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER OMEGA-3 VETZUREN

EN
RO
Beachbody Coach Amber Kappes and us on Google+
"Ik eet tonijn bijna dagelijks tijdens lunch"

Omega 3 Movement
"Goed om te horen. Eet je het omdat je het gewoon lekker vindt of voor de vele voordelen die samenhangen met omega-3 visolie?"

Beachbody Coach Amber Kappes
"Eigenlijk beiden. Ik houd van avocado en tonijn samen! SUPER! :) Mijn lichaam heeft zich nog nooit zo goed gevoelt sinds ik let op mijn voeding. Het voelt alsof ik beter kan functioneren en beter kan concentreten op werk sinds ik meer voedsel rijk aan omega-3 vetzuren eet zoals avocado, tonijn en lijnzaad eet.

Ik houd ook van de informatie waar jullie mij van voorzien. Voedsel, gezondheid en fitness is intrigerend. Er is zo veel wat ik nog niet wist over het menselijk lichaam of wat voedsel te bieden heeft. Dank jullie wel!”

Zie welk voedsel rijk is aan omega-3 vetzuren

Michael Moyer on Google+
"Ik ben pas begonnen met het nemen van nieuwe omega-3 supplementen en ze zijn geweldig. Ik weet niet hoe ik ooit zonder heb gekund. Ze nemen werkelijk de trek in vettig eten weg.”
Omega 3 Movement
OMEGA 3 VOORDELEN          WAAR ZIT OMEGA 3 IN          VISRECEPTEN  
comments powered by Disqus

OVER OMEGA 3 MOVEMENT


Wij verkopen niks. Wij zijn vastberaden on miljoenen mensen te informeren over de geweldige voordelen van omega-3 visolie en hoe makkelijk het is om hier voldoende van binnen te krijgen middels een gedegen dieet.
Wil jij ook helpen?
Geef ons feedback, laat een bericht achter, volg ons op social media en deel deze pagina
omega 3 movement
omega 3 movement
Omega 3 visolie voordelen
Wij houden van jullie. Houd ook van ons!