Omega-3 voordelen

HOE KAN OMEGA-3 ZO VEEL VOORDELEN HEBBEN?


Omega-3 vetzuren vermindert ontstekingen door het hele lichaam.
Studies hebben bewezen dat omega-3 visolie goed kan zijn bij:

Afvallen, spieropbouw, bescherming van het netvlies, hart klachten, acne behandelingen, cholesterol verlagen, ontwikkeling van de hersenen, bevorderen van de vruchtbaarheid bij zowel man als vrouw, goed is bij zwangerschap, ADHD, astma, Alzheimer's, depressie, Reumatoïde Artritis, rimpels dementie en zelfs nog meer!

VERLAAGD CHOLESTEROL

Omega-3 visolie vermindert de opbouw van plak in de aderen, wat veroorzaakt wordt door ontstekingen. Deze vermindering zorgt er automatisch voor dat de cholesterol verlaagd word en de gezondheid van het hart bevorderd. Dit verlaagt de kans op hartkwalen sterk.

REDUCEERT PIJN IN DE GEWRICHTEN

Omdat omega-3 visolie ontstekingen in het lichaam vermindert, worden gewricht klachten aanzienlijk verlaagt. Ook is er kans dat pijn bij Reumatoïde Artritis minder wordt.

GOED VOOR UW HERSENEN

Studies hebben aangetoond dat de DHA in omega-3 visolie erg belangrijk is voor het neurologisch systeem. Het verhogen van uw DHA inname zal uw concentratie en leercapaciteit verbeteren. Wanneer u een te kleine hoeveelheid DHA binnen krijgt zal het effect negatief zijn. Hierdoor zullen de hersenen minder goed functioneren en is de kans op Alzheimer's en dementie groter.

OVER OMEGA 3 MOVEMENT

Wij verkopen niks. Wij zijn vastberaden on miljoenen mensen te informeren over de geweldige voordelen van omega-3 visolie en hoe makkelijk het is om hier voldoende van binnen te krijgen middels een gedegen dieet.

Wil jij ons helpen? Geef ons feedback, reageer op artikelen, volg ons op social media, deel pagina's en help met het vertalen van pagina's. Alvast heel erg bedankt!