U bent nu hier:  home  -  omega 3 voordelen  -  omega 3 vetzuren tegen astma

OMEGA 3 VETZUREN TEGEN ASTMA

WAT IS ASTMA EN WAT ZIJN DE 
   OORZAKEN VAN ASTMA?

ASTMA EN OMEGA 3 VISOLIE

BEHANDELING ASTMA

ADVIES

OMEGA 3 VOORDELEN

ONS DOEL

WAT IS ASTMA EN WAT ZIJN DE OORZAKEN VAN ASTMA?

Astma is een chronisch long aandoening. Door een ontsteking zijn de slijmvliezen van de longen altijd geïrriteerd wat aanvallen kan veroorzaken en lucht krijgen moeilijk wordt. 


ASTMA EN OMEGA 3 VISOLIE


Ontstekingen kunnen gevolgen zijn van Omega 6 vetten die bijvoorbeeld in verwerkt voedsel zitten. Omega 3 visolie verminderd deze ontstekingen juist. Het menselijk lichaam hoort een balans te hebben in Omega 3 en Omega 6 vetten. Sommigen zeggen dat de verhouding 3:1 hoort te zijn.

Het is bekend dat meerderheid van de bevolking een te hoge hoeveelheid Omega 6 vetten binnen krijgt en te weinig essentiële Omega 3 vetzuren, wat de verhouding verstoord. Gaat u maar eens na; hoe vaak eet u verwerkt voedsel (hoge kans op Omega 6 vetten) en hoe vaak eet u vis of ander voedsel rijk aan Omega 3 vetzuren?

OMEGA 3 TEGEN ASTMA

EN
RO

BEHANDELING ASTMA


Meer voedsel rijk aan Omega 3 en minder rijk aan Omega 6 zal dus een positief effect hebben op de Omega 3 - Omega 6 verhouding. Dit betekend dat ontstekingen in de longen minder kunnen worden en u dus minder last kunt hebben van astma aanvallen.


ADVIES


Het is vele malen bewezen dat Omega 3 vetzuren goed zijn voor ongeveer alles in het lichaam. Kijk welk voedsel Omega 3 vetzuren bevat en begin het in uw dieet op te nemen. Door deze gezonde levensstijl kan de kans op astma minder worden. Omega 3 visolie kan uw gezondheid op een natuurlijke wijze verbeteren. Wij adviseren altijd om naar een arts te gaan voor een consult.
Omega 3 Movement
OMEGA 3 VOORDELEN          WAAR ZIT OMEGA 3 IN          VISRECEPTEN  
comments powered by Disqus

OVER OMEGA 3 MOVEMENT


Wij verkopen niks. Wij zijn vastberaden on miljoenen mensen te informeren over de geweldige voordelen van omega-3 visolie en hoe makkelijk het is om hier voldoende van binnen te krijgen middels een gedegen dieet.
Wil jij ook helpen?
Geef ons feedback, laat een bericht achter, volg ons op social media en deel deze pagina
omega 3 movement
omega 3 movement
Omega 3 visolie voordelen
Wij houden van jullie. Houd ook van ons!